Tuesday, November 5, 2013

welcome to the jungle




6 comments:

  1. Tak já mám takovou divočinu ráda.
    Snad se, Rudy, neurazíš, ale mně se okamžitě vybavila písnička...In the jungle, the mighty jungle, the lion sleeps tonight...
    Hodně dlouho jsem ji měla jako zvonění na mobilu. A ještě si dovolím přidat odkaz na roztomilý klip :

    http://www.youtube.com/watch?v=QvsQ9hYKq7c

    Tak do takové džugle bych se klidně přestěhovala, furt lepší než v ČR. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice clip,....
      nemuzu se urazit, ani kdybych chtel...: )))))

      DIKY Hanko,....takze v CR je to tak spatne???

      Delete
    2. No, nemůžu říct, že přímo špatné...nikdo ti nebrání ve svobodném projevu (zatím), obchody jsou dobře zásobované, dobře placenou práci někteří mají...ale jinak to stojí za hovno. Volby byly jedna velká fraška, a to, co se teď děje po volbách...prostě mi vadí, když pár rádoby politiků považuje běžného občana za idiota, kterému můžou kadit na hlavu. Korupce, lhaní, podvádění se tady, bohužel, stalo běžnou normou. A náš pan prezident? Z toho se mi chce plakat. Z něj už má srandu snad celý národ a předpokládám, že díky němu má z ČR srandu celý svět. No prostě hnus to tu je. :(

      Delete
    3. Ja jsem mnel nejake politycke probleby v CR, a byl jsem praktycky vystvan,..nemnel jsem moc moznost. Kdyz jsem ke konci videl, citil jak se ode mne odeluji lide kterym sem veril, kdyz jsem zazil ten hnus na vlastni kuzi, od lidi od kterych bych to nikdy necekal, jak lzou,tak uz se mne trosku rozsvitilo. Po prejeti hranic, a pozorovani jednani "cizich " lidi, jsem zacal poznavat, ze to neni vina Rusu, ale lidi. Po precteni Svejka, jeste jednou, a ruznych ceskych knizek ktere mne byli poslany, jsem zjistil, ze to ani neni novy prvek v ceskych dejinach, v lidech, ta hnusarna, podvody, krivarna...ale ze to je popisovano ve starych knizkach docela podrobne ve Svekovi, ale vsichni se tomu smeji a berou to jako vtip.
      Vtip to neni, je to smutne, a tak jak prisuzujeme urcite vlastnosti ciganum, tak jinni narodove je pripisuji Cechum a tak se muzem kazdy podivat do zrcadla sam, ovsem vim ze nic nikdo si nepripusti, na vsechno je “omluva” . Ja jsem odesel, protoze jsem byl jinacci, a nemohl jsem to prijmout.
      Takze, zaverem,. Kdyz je 85 % naroda banda krivaku, tak co muzes ocekavat od politiku, kteri jsou ti nejhorsi. Ovsem mneli by byt ti nejlepsi, proto jsou a existuji volby. Ted se ale polityci naucili slibovat, lhat, a najdou lidi ne tak chytre, kteri pro ne budou volit, kdyz dostanou zadarmo polivku. Volit by mneli jen lidi co maji aspon zakladni vzdelani, a mneli by udelat test, pred tim nez jdou volit.
      Jsem se rozepsal.

      Delete
    4. Rudy, jsem ráda, že si se rozepsal, protože máš naprostou PRAVDU! Je to v lidech, v lidech, kteří si nevidí dál, než za špičku vlastního nosu. Já si naivně myslela, že se v tom 1989 roce něco zlomilo, že to tu bude jiné, že...ne, vůbec nic se nezměnilo. Jen si pár nenažranců rozdělilo kšefty ve jménu blaha republiky a občanů a drží se svých koryt zuby nehty. A vždycky si najdou svoje voliče, kterým před volbami slíbí cokoli. Češi jsou prostě národ tupých hlav (tedy ne úplně všichni), kteří (jak ty píšeš) budou volit proto, že dostanou polívku zadarmo a je jim jedno koho volí.
      Ale vrcholem všeho je to, že takoví lidé si zvolí i prezidenta, o kterém je obecně známo, že je to lhář, ochlasta a silně touží po moci a ovládání druhých. Omlouvají to tím, že on je takový lidový. A tak bych řekla, že teď máme to, co jsme chtěli. V čele státu "ovarovou hlavu" a v parlamentu jeho poskoky. To jsou ovšem smutné perspektivy.

      Delete
    5. no a to je proc jsem kde jsem,, jsem stastny ze jsem nasel vlast ve vlastnim slova smyslu, ktera mne prijala, protoze jinak bych byl pravdepodobne v kryminale za to ze se chci zastavat lidi, kteri o to nestoji ani nestoji, to mluvim jeste za komunistu.
      I kdyz tady to zacalo s tim Obamem taky,...ale jsou vyhlidky ze to zase skonci.

      Delete