Sunday, June 30, 2013

What's this strange relationship....








Dear friends..... Actually I don't know if I can call you friends, you not really friends, because I can't see you, you not around me, I can't touch you. If I shut off my computer you gone. Actually you supposed to be gone, but you are not. You are still around. Still around in my head and in my free time still messing around with me.

So one can  figure that is kinda strange relationship.


But anyway,  Dear friends,…………….

now I forget what I was about to say…..




Milí přátelé..... Vlastně nevím, jestli můžu říkat přátelé, vy nejste skutečni přátelé, protože já Vas nevidím, nejste nikde kolem mne, nemůžu se Vas dotknout. Pokud bych vypnout svůj počítač, tak jste pryč. Ve skutečnosti byste měli být pryč, ale nejste. Jste stále kolem. Pořad  v mé hlavě a v mém volném čase si stále pohráváte se mnou.


Takže jeden by rekl, že je trochu zvláštní vztah.



Ale stejně, Vážení přátelé, ................ 



teď jsem zapomněl, co jsem chtěl říct .....




Saturday, June 22, 2013

logically and persuasively








Lyrics about happy man in beginning of summer.
 Happy and satisfied, because he was reading article,
 article on how to live a happy and satisfied life ,
 from brochure handed to him this morning
 from two nice weirdoes from Jehovah's Witnesses,
 who was proud to be what they are.


 Lyrics o šťastnem muži v začátku léta.
 Šťastny a spokojeny, protože četl článek,
 článek o tom, jak žít šťastný a spokojený život,
 z brožury kterou dostal dneska ráno
 od dvou prijemnych podivinu ze Svědků Jehovových,
 kteri byli hrdý na to, co oni jsou bez zchovavani.

Thursday, June 20, 2013

my location



© Digital Imaging by Rudy

Before I left my house for business trip, my daughter was making sure I remember to punch my location on my phone she picks up for me, and I already know to make a phone call from it, so they know where I am. No problem on Tampa International, no problem in my destination, Rochester NY. In the hotel I try to do all same, but this picture show up. I like it and try to press a like bottom, but surprisingly realized that I am an owner of this image. Others like it too, so I decided to share it with you so you can appreciate my premeditated composition and hidden meaning, of this image.



Nez jsem odletel na  sluzebni cestu, moje dcera mne pripomnela ze mam kliklikat na mem telefonu, ktery mne ona vybrala a objednala, a nyni jiz umim s neho I telefonovat, ze ma klikat moji pozici kde jsem, aby vedeli.Povedlo jse mne to v Tampe na letisti,…v Rocestr NY kde jsem priletel,…a v hotelu jsem se pokusil udelat to stejne.Na obrazovce jse mne zobrazil tahle malba, ktera jse mne zalibila. Chtel jsem zmacknou knoflik libi,….a k memu prekvapeni jsem zjistil ze obrazek byl publikovan pod mim jmenem. Dokonce se zalibil I jinym,..takze jsem se rozhodl se o to podelit s vami, aby jste ocenily promyslenou komposici a skryty zamer, povidku ktera je v nem zakodovana.